Klubbkläder

Beställ klubbens fina tränings- och matchkläder med BMK Kvastens logga och namn.

Från säsongen 2022-2023 har vi FZ Forza/Victor som ny samarbetspartner och ett helt nytt utbud av kläder och utrustning.

Klubbens matchtröja finns i dam- och herrmodell (Claire/Clyde) och trycks med föreningens logga på framsidan och ert namn på baksidan. Medlemspris för klubbtröjan är 350 kr.

Snart kommer en klubbshop där ni kan beställa direkt av leverantören men fram till dess använder ni formuläret nedan.

Ett perfekt nybörjarpaket med en tröja och racket finns att köpa. Tröjan trycks med föreningens logotyp och medlemspris för paketet är 350 kr.

Använd storleksguiden för att hitta rätt storlek. Om storleken för "Chest" och "Waist" skiljer sig, använd i så fall den storlek som är närmast "Chest".

Om ni är mittemellan två storlekar, välj den mindre för en tajtare passform och den större för en lösare passform.