Bli medlem

Välkommen till BMK Kvasten

Bli medlem hos oss


BMK Kvasten är öppen för alla som vill vara delaktiga och utvecklas inom badminton. Det går utmärkt att prova-på några gånger innan du ansöker om medlemskap.

Samtliga medlemmar i BMK Kvasten betalar en årlig medlemsavgift. Utöver medlemsavgiften tillkommer en träningsavgift som baseras på träningsnivå.

Information om nivåer och aktuella priser finner du under fliken Träning och tävling. Det går också bra att vara medlem utan att träna, du blir då stödmedlem vilket kostar 200 kr/år. Alla avgifter faktureras via e-post. 


För att bli medlem anmäler du dig genom formuläret nedan.


Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet.


Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.


Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.


Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.Aktiv utövare i badminton
Endast medlemskap (stödmedlemskap)
 
Jag har tagit del av ovanstående information
 
 
 
Man
Kvinna
 
 
 
 
Badmintonskola
Badmintonskola Hagby
Träningsgrupp 1
Träningsgrupp 2
Träningsgrupp 3
Motionsspel